ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Δημήτρης Σαρακατσάνης: «Πολλές ελπίδες για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

  27.12.2019 17:04       945

Το 2019 ήταν μία άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον Ελληνικό Υγρό Στίβο και κυρίως για την Κλασική Κολύμβηση, όπου η χώρα μας γνώρισε πολλές επιτυχίες, με διακρίσεις και μετάλλια.

Σημαντικότερη διάκριση ήταν το ασημένιο μετάλλιο του Κρίστιαν Γκολομέεβ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανκζού, αλλά και τα μετάλλια της Άννας Ντουντουνάκη και του Ανδρέα Βαζαίου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25αρας πισίνας, δείχνοντας ότι υπάρχουν όλα τα φόντα για μεγαλύτερες διακρίσεις στο 2020, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, Δημήτρης Σαρακατσάνης, αναφέρθηκε στη χρονιά που φεύγει, αλλά και σε αυτή που έρχεται, δηλώνοντας ότι ελπίζει σε ένα Ολυμπιακό μετάλλιο: "Το 2019 αποδείχθηκε για την Ελληνική Κολύμβηση μία απρόσμενα πολύ καλή πορεία. Είμασταν πεπεισμένοι ότι θα έχουμε επιτυχίες, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό και είμαστε υπερήφανοι. Το 2020 είναι κομβική χρονιά, λόγω της Ολυμπιάδας του Τόκιο και εύχομαι να τα πάμε καλύτερα από πέρσι. Τόσα χρόνια που είμαι στο χώρο αυτό, είναι η πρώτη φορά, που "μυρίζω" ένα Ολυμπιακό μετάλλιο και θεωρώ ότι έχουμε πολλές ελπίδες να το πετύχουμε. Τέλος, να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά, ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία και ευτυχία".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.