ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / 19ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ / ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Σκουμπάκης: «Ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά μας» (pics) - Οι πανηγυρισμοί των διεθνών (vids)

  03.07.2022 18:57       725

Ο Δημήτρης Σκουμπάκης ήταν ο "βράχος" στην άμυνα (για σεμινάριο) της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη όπου ήρθε η νίκη επί της Κροατίας και το τρίτο χάλκινο μετάλλιο στην ιστορία της διοργάνωσης. Και παρά τις τρομερές επεμβάσεις του Παναγιώτη Τζωρτζάτου, αναδείχθηκε εκείνος MVP.

Ο Σκουμπάκης δήλωσε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ: "Η τρίτη θέση στον κόσμο μας γεμίζει περηφάνια, μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση. Είναι ανταμοιβή της σκληρής δουλειάς μας. Για την προσωπική διάκριση στο σημερινό ματς είμαι επίσης πολύ χαρούμενος, αλλά πρέπει να πω ότι είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς".

ΖΕΡΔΕΒΑΣ: "ΣΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ"

Ο Μάνος Ζερδεβάς, ο έτερος τερματοφύλακας της Εθνικής μας ομάδας, που είδε το ματς από τον πάγκο, λόγω του τραυματισμού του στο χέρι, δήλωσε: "Ένιωθα σαν το λιοντάρι στο κλουβί. Ο Παναγιώτης (σ.σ. Τζωρτζάτος) έκανε μια τρομερή εμφάνιση, έπαιξε και για τους δυο μας, για όλη την ομάδα. Είμαι υπερήφανος που ανήκω σε αυτή την Εθνική".

ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ, ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΜΑΝ

Οι διεθνείς μας πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του μεταλλίου, με τραγούδια και συνθήματα "Ελλάς Ολέ", στον περίβολο της πισίνας με τους Έλληνες φιλάθλους, σε αποδυτήρια και πούλμαν. Δείτε παρακάτω τα σχετικά videos.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής