ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β’ ΦΑΣΗ

«Διπλό» στην Κρήτη για τον Εθνικό, 9-8 τον ΝΟ Χανίων

  02.03.2024 17:19       4645

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε με το “καλημέρα” της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών ο Εθνικός. Οι κυανόλευκοι του Πειραιά επιβλήθηκαν με 9-8 επί του ΝΟ Χανίων στο κολυμβητήριο της κρητικής πόλης, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του G2, έφτασαν τους 17 βαθμούς και βλέπουν με καλύτερες προοπτικές τη συνέχεια, καθώς επιδιώκουν την κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου που οδηγούν στα play in.

Από την πλευρά τους οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση, παρά το γεγονός ότι ισοφάρισαν δύο φορές στη τελευταία περίοδο. Ο Μιχάλης Θαλασσινός πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον Εθνικό, στο 1:20 πριν το φινάλε του παιχνιδιού.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ 8-9

Οκτάλεπτα: 0-2, 3-3, 1-1, 4-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι 1, Παζαΐτης 1, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης 2, Χαριτάκης, Μητράκης 1, Γκουσάροβ 2, Τσιστράκης 1, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Μπιτσάκης, Ζουζούνης

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος, Θαλασσινός 2, Τεσάνοβιτς 2, Γερακούδης, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης 1, Καραβιώτης, Παπάκος, Λαδάς Π. 2, Μεσκί 1, Λαδάς Σ. 1, Πανάρετος, Μανδαλιός.

Διαιτητές: Κατσώνης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Αντώνης Καραβάνος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής