ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Διπλό στην Πάτρα, 11-7 τον ΝΟΠ και ανεβαίνει, ο Παναθηναϊκός

  02.12.2023 19:27       9345

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε και στην Πάτρα τις καλές εμφανίσεις του και την ανοδική του πορεία. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη πήρε το “διπλό” στην έδρα του ΝΟ Πατρών, επί του οποίου επιβλήθηκε με 11-7, για τη 14η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών και ανέβηκε στη τρίτη θέση του Α’ Ομίλου.

Οι πράσινοι σφράγισαν έτσι και τυπικά το εισιτήριο για τον Όμιλο των ισχυρών (G1) της Β’ Φάσης. Από την πλευρά τους οι Πατρινοί πάνε στον G2 (6οι με 9 β. στον Α' Όμιλο) και θα παλέψουν για την άνετη παραμονή στα μεγάλα σαλόνια της ελληνικής υδατοσφαίρισης, θέλοντας να αποφύγουν την ψυχοφθόρο διαδικασία των πλέι άουτ.

Κορυφαίος σκόρερ του αγώνα ο Στίβενσον (φωτο) του Παναθηναϊκού με 5 γκολ.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 7-11

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-4, 1-3, 1-1.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης 2, Αγγελόπουλος 1, Κανελλόπουλος, Πολάτος, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας 1, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Γεωργαράς 1, Βικάτος, Γαβαλάς Ι., Βυθούλκας, Γουίλσον 2, Μπετχαβάς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 5, Μπραΐμης 1, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης 2, Αγκόρτσας 1, Αλβέρτης, Κρατημένος, Χωματάς.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Φίλιππος Αντίοχος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής