ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ/ ΟΣΤΙΑ/ Ελευθεριάδου

Δώσαμε την ψυχή μας γι' αυτό το χρυσό

  14.09.2014 22:25       722

Από τις πρωταγωνίστριες της τεράστιας επιτυχίας της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική Νέων Γυναικών στο Ευρωπαϊκό της Όστια είναι και η Νικόλ Ελευθεριάδου.

Η νεαρή πρωταθλήτρια Ευρώπης που, μετά το χρυσό της Κωνσταντινούπολης πέρυσι με την Εθνική Νεανίδων, κατακτά το δεύτερο προσωπικό της μετάλλιο με τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα, μιλάει για κατάθεση ψυχής και αφιερώνει το τρόπαιο στους δικούς της ανθρώπους, σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, αλλά και σε όσους αγαπούν το άθλημα.

Η Νικόλ μας δήλωσε: "Είναι μία τρομερή επιτυχία. Δώσαμε και την ψυχή μας γι' αυτό το χρυσό μετάλλιο, δουλέψαμε σκληρά. Είμαστε όλες πολύ ενθουσιασμένες. Πήραμε αυτό που θέλαμε διότι ήμασταν αποφασισμένες. Προσωπικά για μένα είναι το δεύτερό μου μετάλλιο, μετά από αυτό πέρυσι με τη Νεανίδων. Το αφιερώνω σε όλες τις συμπαίκτριές μου, στην οικογένειά μου, στους προπονητές μου και σ’ όλο τον κόσμο που είναι δίπλα μας και αγαπάει το άθλημα".

Ειδικότερα για τον τελικό κόντρα στην Ιταλία λέει: "Προσπαθούσαμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας γιατί ξέραμε ότι το κλίμα στο κολυμβητήριο θα είναι εναντίον μας. Παίξαμε την άμυνα που μας είπε ο προπονητής μας, ελέγξαμε τον ρυθμό και είχαμε πίστη σε αυτό που κάναμε. Σκοράραμε σε κρίσιμα σημεία και νομίζω δίκαια φτάσαμε στην κατάκτηση του τροπαίου".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής