ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / WORLD LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ/ Κεχαγιάς

Δουλεύουμε με ορίζοντα το Παγκόσμιο του Καζάν

  09.12.2014 21:49       572

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ήταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς με τη νίκη της Εθνικής μας ομάδας στο Νόβακι επί της Σλοβακίας (με 16-10, που ήταν η δεύτερη στον όμιλο) και αυτό μας το μετέφερε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι:

"Το βασικό είναι ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν απολύτως στα καθήκοντά τους, γι αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. Όλο το τετραήμερο που ήμασταν μαζί δούλεψαν σκληρά και με πολλή όρεξη. Με αποκορύφωμα το παιχνίδι όπου ήταν όλοι συγκεντρωμένοι και με πολλή ενέργεια. Αυτά ήταν και τα βασικά στοιχεία που μας έδωσαν και τη νίκη.

Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα δούμε ξανά όλα τα σημεία του αποψινού ματς και θα στρέψουμε αμέσως τα βλέμματα και την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι με την Ουγγαρία. Και θα το αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα φυσικά. Κι από τη σιγμή που η ομάδα θα σκέφτεται ότι μπορεί να βελτιώνεται, γιατί να μην έλθουν και οι νίκες με τους Ούγγρους.

Πρέπει να πούμε, βέβαια, ότι δουλεύουμε με ορίζοντα τον μεγάλο μας στόχο που είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Καζάν, το καλοκαίρι και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι τότε για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της μεγάλης αυτής διοργάνωσης και να ζητήσουμε διάκριση".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής