ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / ΠΛΕΙ ΟΦ

"Δουλεύουμε πρωτοποριακά - Να κατακτήσουμε και την κορυφή της Ευρώπης"

  21.05.2016 22:28       831

Διατήρησε τα σκήπτρα στην Ελλάδα, όπου εμφανίζεται πλέον ως ο απόλυτος κυρίαρχος, φιλοδοξεί να πάρει και το κύπελλο, κάνοντας νταμπλ, αλλά ο μεγάλος στόχος φέτος είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Κι αυτό τονίζουν στις δηλώσεις του ο προπονητής και οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη τρίτη νίκη επί του ΝΟ Βουλιαγμένης στη σειρά των τελικών και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος δηλώνει:

"Ήμασταν και φέτος το απόλυτο φαβορί στο πρωτάθλημα και το αποδείξαμε. Πάντα στην προτεραιότητά μας είναι η κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα Ελλάδας. Δουλεύουμε πρωτοποριακά και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στη διοίκηση και στον υπέροχο κόσμο γι αυτό που συμβαίνει. Τώρα θέλουμε και το κύπελλο, αλλά αυτό που αποτελεί το μεγάλο μας πόθο είναι να κατακτήσουμε την κορυφή της Ευρώπης".

Ο εορτάζων και εκ των πρωταγωνιστών Κώστας Μουρίκης είπε:

"Ο μεγάλος στόχος στην Ελλάδα επιτεύχθηκε και μάλιστα το κάναμε με το απόλυτο. Τώρα πάμε για την ευρωπαϊκή διάκριση. Με τον κόσμο αυτόν που είναι πάντα μαζί μας και ξέρω ότι θα ακολουθήσει και στη Βουδαπέστη (σ.σ. στο Φάιναλ Σιξ του Τσάμπιονς Λιγκ), είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε".

Ο Αλέξανδρος Γούνας τόνισε από την πλευρά του: "Είναι ένας ακόμα πολύ σημαντικός τίτλος για τον Ολυμπιακού. Δεν έχουμε όμως πολύ χρόνο για πανηγυρισμούς, καθώς στις επόμενες δύο εβδομάδες κρίνονται οι άλλοι δύο τίτλοι που διεκδικούμε. Το κύπελλο -στο οποίο αν παίξουμε όπως ξέρουμε θα το κερδίσουμε- και το Τσάμπιονς Λιγκ που είναι δύο δύσκολα παιχνίδια νοκ άουτ και όλα μπορούν να γίνουν. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει μπορούμε να κοιτάξουμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής