ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΔΑΝΑΗ ΚΑΡΙΩΡΗ / ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δυναμικές και εντυπωσιακές χορογραφίες

  18.03.2021 11:13       1323

Συνεχίζεται απρόσκοπτα η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης στο ΟΑΚΑ. Στις καθημερινές προπονήσεις μετέχουν 14 κολυμβήτριες εκ των οποίων οι 10 θα επιλέγουν για να λάβουν μέρος στο προολυμπιακό τουρνουά το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Τόκιο αρχές Μαΐου.

Η Ελλάδα διεκδικεί την πρόκριση στην Ολυμπιάδα με το ντουέτο το οποίο αποτελούν η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Εβελίνα Παπάζογλου (θα είναι η τρίτη Ολυμπιάδα για την Πλατανιώτη και η δεύτερη για την Παπάζογλου) και με το ομαδικό (θα είναι η παρθενική παρουσία της Ελλάδας στην Ολυμπιαδα).

Ένα από τα στελέχη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι η Δανάη Καριώρη, η οποία καταθέτει τις απόψεις της στην σελίδα της ΚΟΕ εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο στόχος θα γίνει πραγματικότητα.

Οι δηλώσεις της Δανάης:

«Σε αυτόν τον δύσκολο καιρό, που διακρίνεται από αβεβαιότητα και ανασφάλεια για την επόμενη μέρα και συνεχώς αναβάλλονται αγώνες σε όλο το κόσμο, εμείς καθημερινά προπονούμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για την επίτευξη του υψηλού μας στόχου. Θέλω να είμαι αισιόδοξη ότι οι αγώνες πρόκρισης θα πραγματοποιηθούν αυτή τη φορά χωρίς άλλη αναβολή και το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους κόπους όλων μας, αθλητριών και προπονητών.

Θεωρώ ευτύχημα για την Εθνική ομάδα ότι δεν σταματήσαμε καθόλου τις προπονήσεις ενώ παράλληλα οι συνθήκες στο ΟΑΚΑ είναι ιδανικές για τη προετοιμασία μας. Επίσης έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση της ΚΟΕ που μας παρέχει ιατρική φροντίδα και εβδομαδιαίο έλεγχο Covid, ώστε να μένουμε υγιείς και ασφαλείς.

Είμαι αισιόδοξη ότι θα πετύχουμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες καθώς έχουμε να παρουσιάσουμε δύο νέες δυναμικές και εντυπωσιακές χορογραφίες τόσο στο ελεύθερο όσο και στο τεχνικό ομαδικό. Είμαστε αποφασισμένες να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να εκπροσωπηθεί η χώρα μας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο 2020».

Τα 14 κορίτσια προπονούνται πυρετωδώς στο ΟΑΚΑ υπό την επίβλεψη της Αννα Τάρες, της Μαρίας Θηβαίου και της Ναταλίας Τσερνέσκα. Πρόκειται για την Ευαγγελία Πλατανιώτη, την Εβελίνα Παπάζογλου, την Μαρία Αλζιγκούζη - Κομηνέα, την Δανάη Καριώρη, την Ανδριάνα Μισίκεβιτς, την Γεωργία Βασιλόπουλου, την Βιολέτα Ζουζούνη, την Κρυσταλένια Γιαλαμά, την Έλενα Φραγκάκη, την Έλενα Δεληγιάννη, την Πηνελόπη Καραμέσιου, την Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, την Ζωή Καράγγελου και την Βασιλική Μολώζη.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ