ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ / ΝΤΟΧΑ

Δυνατό προπονητικό τεστ με Σερβία και... κλεφτές ματιές στο ΗΠΑ - Ιταλία η Εθνική Ανδρών (pics)

  11.02.2024 23:40       1404

Σκληρή δουλειά και συνθήκες επαγρύπνησης για την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, η οποία κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στον Β' Όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, κάτι που συνεπάγεται με έξτρα ημέρες χωρίς αγωνιστική υποχρέωση πριν τον προημιτελικό της διοργάνωσης στη Ντόχα, την Τρίτη στις 16:30, κόντρα στην Ιταλία. 

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιελάμβανε προπονητικό διπλό με την ανεβασμένη Σερβία στην πισίνα προθέρμανσης της «Aspire Dome» και ο Θοδωρής Βλάχος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα της ομάδας του, λίγο πριν τη σπουδαία πρόκληση κόντρα στη «Σετεμπέλο» του Σάντρο Καμπάνια. 

Ενόσω οι Έλληνες διεθνείς έκαναν ζέσταμα εκτός νερού το απόγευμα της Κυριακής, παρακολοθούσαν από το μόνιτορ την εξέλιξη του συναρπαστικού αγώνα ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ιταλία, ώστε να προετοιμαστούν... ψυχολογικά για τον επόμενο αντίπαλό τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και έριχναν κλεφτές ματιές στις οθόνες, σε ένα πράγματι συναρπαστικό παιχνίδι όπου οι Ιταλοί πέραν της πρόκρισης στους καλύτερους «8» παγκοσμίως, κέρδισαν και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. 

Το προπονητικό διπλό με τη Σερβία του Ούρος Στεβάνοβιτς αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για τους Έλληνες διεθνείς, ώστε να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται, καθώς οι «Πλάβι» εμφανίζονται ανεβασμένοι σε αυτή τη διοργάνωση και στοχεύουν επίσης ψηλά, ενώ στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουν την Κροατία την Τρίτη στις 18:00.

Δίπλα στην ομάδα, στη φιλική αναμέτρηση με τους Σέρβους και ο Α' Αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και αρχηγός αποστολής Γιώργος Αφρουδάκης.