ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΡΙΩΝ

Δύο νέα ρεκόρ στην Ημερίδα της Κρήτης

  19.11.2018 18:52       1230

Με δύο νέα Πανελλήνια ρεκόρ ολοκληρώθηκε η Ημερίδα της Κρήτης, για το Γραν Πρι Χριστουγέννων, που θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι (8-9 Δεκεμβρίου). 

Συγκεκριμένα, στα 800 ελεύθερο, ο Αλέξανδρος Κάχρης του ΝΟ Χανίων σημείωσε Πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 08:17:96 στην κατηγορία παίδων, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ του Κωνσταντίνου Ζαχαριάδη, που κρατούσε από τις 3/11/18, με χρόνο 08:18:38.

Πανελλήνιο ρεκόρ έκανε και η Καλλιόπη Κανόγκα του ΟΣΦΠ, στην κατηγορία παγκορασίδων Β', καθώς πραγματοποίησε χρόνο 18:27:40, στα 1.500 ελεύθερο (προηγούμενο ρεκόρ: 18:46:27).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Κραουνάκης, δήλωσε πως είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα, αλλά φαίνεται να υπάρχουν αξιόλογοι αθλητές, ενώ περιμένει νέα ρεκόρ στο Γραν Πρι Χριστουγέννων: "Είναι αρχή ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Πιστεύω πως θα δούμε ακόμα καλύτερες επιδόσεις στο Γραν Πρι και είμαι σίγουρος πως θα καταρριφθούν περισσότερα ρεκόρ στα αγωνίσματα. Έχουμε αξιόλογους αθλητές, αλλά το ζητούμενο είναι να υπάρχει και η ανάλογη συνέχεια και διάρκεια. Οι κολυμβητές κάνουν την προετοιμασία τους στην 25αρα πισίνα, όμως η ουσία είναι στην 50αρα πισίνα και περιμένουμε να δούμε τις επιδόσεις τους και εκεί".

Εκτός από την Ημερίδα της Κρήτης, πραγματοποιήθηκαν άλλες τρεις ημερίδες αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τα αποτελέσματα της Ημερίδας της Κρήτης μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ , της Δράμας ΕΔΩ , του Αγρινίου ΕΔΩ , αλλά και του Καρπενησίου ΕΔΩ .

Γραφείο τύπου ΚΟΕ : ΝβΧ