ΤΕΧΝΙΚΗ / ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Δύο πανελλήνια ρεκόρ στο Χαϊδάρι

  21.06.2015 23:25       1544

Δύο πανελλήνια ρεκόρ σημειώθηκαν, στην Ημερίδα ορίων Τεχνικής κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου.

Ο Ιωάννης Μπουλγεράκης, του Ποσειδώνα Ληξουρίου έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ, στην κατηγορία των Παμπαίδων Β’, στα200μ επιφάνεια, με 1:40.75.

Ρεκόρ σημειώθηκε και από την Ευδοξία Θωμάκου, της ΑΕ Χαϊδαρίου, που στα 100μ Διπλά Πέδιλα, στην κατηγορία των Κορασίδων, είχε επίδοση 52.09.

Πλήθος αξιόλογων επιδόσεων σημειώθηκαν, όπως τόνισε ο Γιώργος Σαλταμανίκας, ομοσπονδιακός τεχνικός στο άθλημα: «Ήταν μια επιτυχημένη Ημερίδα, η τελευταία πριν από τις μεγάλες διοργανώσεις. Πλέον μπαίνουμε στο τελικό στάδιο, ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων  του Βελιγραδίου, του Παγκόσμιου πρωταθλήματος της Κίνας, με φόντο και τους Μεσογειακούς αγώνες, όπου στοχεύουμε σε καλές παρουσίες. Είχαμε γύρω στις 150 συμμετοχές  από 12 σωματεία και ως ομοσπονδιακοί προπονητές είμαστε ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα».

Ανάλογη ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, με τους αθλητές που συμμετείχαν εκεί να ξεπερνούν τους 115, ενώ πλήθος αξιόλογων χρόνων σημειώθηκε , με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Βορείου Ελλάδας Γιάννη Καλαϊτζογλίδη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ