ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / PLAY OFF

Δύσκολα και με ανατροπή το πρώτο βήμα ο Πανιώνιος, 7-4 τον ΓΣ Περιστερίου (pics)

  05.04.2023 21:48       943

Ο Πανιώνιος δυσκολεύτηκε ιδιαιτέρως με αντίπαλο τον ΓΣ Περιστερίου, στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό των play off, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή στο φινάλε για να πάρει τελικά τη νίκη με 7-4 και μαζί το προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο δεύτερος αγώνα είναι το Σάββατο (8/4) στις 16.30 στη Χωράφα και σε περίπτωση νίκης του Πανιωνίου, αυτός προκρίνεται στην επόμενη φάση. Αν νικήσει ο ΓΣΠ οι δυο ομάδες θα πάνε σε τρίτο ματς στη Νέα Σμύρνη τη Μεγάλη Τρίτη 11/4 στις 20.30.

Οι Περιστεριώτες του Κώστα Λούδη αιφνιδίασαν και κατάφεραν να προηγηθούν με 3-1, αλλά μετά τα μέσα του δεύτερου οκτάλεπτου, οι κυανέρυθροι του Κώστα Δήμου κλείδωσαν την άμυνά τους και έκαναν την ανατροπή, παίρνοντας και τη σπουδαία νίκη στο τέταρτο οκτάλεπτο, με το τελικό 7-4 και με κορυφαίο τον Κοπελιάδη (3 γκολ).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 7-4

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 2-0, 3-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάτζε , Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης Π., Παπάκος, Γούνας 1, Σπούνερ 1, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης, Τοράκης, Πρέκας, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 1, Φώσκολος, Χρυσοσπάθης 2, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπιτσάκος Ανδ.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μοίραλης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής