ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δύσκολα και με εντάσεις ο ΝΟ Βουλιαγμένης 9-8 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

  16.03.2013 15:31       910

ΦΩΤΟ: Ο Μυλωνάκης πέτυχε 4 γκολ για τον ΝΟΒ

Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε τελικά την εκτός έδρας νίκη ο ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού με 9-8 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής και παρέμεινε μόνος στη 2η θέση της βαθμολογίας, σε ένα παιχνίδι που στο φινάλε ήταν επεισοδιακό. Οι πράσινοι έπεσαν στην 6η θέση της βαθμολογίας

Ο ΝΟΒ πήρε μια διαφορά δύο γκολ στο τρίτο οκτάλεπτο και την κρατούσε μέχρι λίγο πριν το τέλος, οπότε και ο Παναθηναϊκός μείωσε στο ένα γκολ (9-8). Κάπου εκεί πυροδοτήθηκε η ατμόσφαιρα και υπήρξαν διαμαρτυρίες και διαπληκτισμοί. Συγκεκριμένα όταν ο ΝΟΒ κέρδισε πέναλτι, ο Γούνας το εκτέλεσε και απέκρουσε ο Λέντζος. Η μπάλα έφτασε στα χέρια των παικτών του ΝΟΒ, πάντως και ο Λοράντος ζήτησε τάιμ άουτ. Δυο παίκτες εκατέρωθεν άρχισαν τους διαπληκτισμούς και απειλήθηκε γενική σύρραξη, αλλά μετά από λίγο τα πνεύματα ηρέμησαν.

Ετσι, σύμφωνα και με τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα, αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα: ο έφορος του ΝΟΒ Τίγκας για έντονη διαμαρτυρία στον διαιτητή, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Φάνης Κουντουδιός, επίσης για έντονη διαμαρτυρία στους διαιτητές (στο 0.28 πριν τη λήξη), αλλά και ο κόουτς του ΝΟ Βουλιαγμένης Τεό Λοράντος επειδή διαπλικίστηκε με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Νωρίτερα είχαν αποβληθεί με αντικατάσταση οι Καρούντζος και Χρήστος Αφρουδάκης του ΝΟΒ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 8-9

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 4-3, 0-3, 2-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης, Χατζηγούλας, Κόχειλας Ν., Κουρλιάφτης 1, Δερμιτζάκης Δ., 1, Παπαδόγκωνας 2, Κονταξής, Αφρουδάκης Γ. 4, Αφρουδάκης Ζ., Κατσαούνης, Δερμιτζάκης Χρ., Φώσκολος,

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 4, Χατζηδάκης, Κομάντινα 2, Ελμισιάν, Βελώνιας, Αφρουδάκης Χρ., Καρούντζος, Βλαχόπουλος, Γούνας 2, Τίγκας 1, Βουλγαράκης, Πρωτονοτάριος.

Διαιτητές: Κατσαρός, Στεφανάκης

Αλυτάρχης: Κώστας Καραμουσουλάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής