ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δύσκολα ο Υδραϊκός, 8-6 τον Εθνικό στον Πειραιά

  14.04.2021 20:45       853

Ο Υδραϊκός επανήλθε, έστω και δύσκολα, στις νίκες (μετά την ήττα την προηγούμεnη αγωνιστική από τον Ολυμπιακό) και στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών επιβλήθηκε με 8-6 επί του Εθνικού στον Πειραιά. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Υδραϊκός έφθασε τους 22 βαθμούς και ισοβάθμισε με τον 4ο ΓΣ Περιστερίου, αλλά είναι 5ος, αφού δεν ευνοείται στην ισοβαθμία (έχει χάσει τον μεταξύ τους αγώνα).

Από την πλευρά της η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού έμεινε τελευταία στους 3 β. και θέλει να αφήσει πίσω της τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι φιλοξενούμενοι έχτισαν το προβάδισμα και πήραν τη νίκη στο δεύτερο μισό του αγώνα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 6-8

Οκτάλεπτα: 0-3, 3-1, 0-1, 3-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γαβαλάς, Μανδαλιός, Καραβιώτης, Τεσάνοβιτς 2, Βαλλιανάτος, Παπαλουκάς, Πρωτοψάλτης, Χονδροκούκης 4, Πανταζόπουλος, Κόχειλας, Ρομπόπουλος, Κατσαγούνος, Κωνσταντόπουλος, Μπελέσης, Καραμπάτης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Πωλογεώργης, Τσιστράκης, Θαλασσινός 1, Κοκκινάκης 1, Παπασηφάκης, Μακαντάνης, Μπλάνης 2, Φώσκολος 1, Παπαδόγκωνας 2, Μπεριστιάνος, Αλβέρτης, Παρτσόγλου, Χατζηγούλας 1.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής