ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δύσκολα ο ΝΟ Χίου 7-4 τον ΠΑΟΚ στην Πτολεμαϊδα

  25.04.2012 17:27       1031

Δυσκολεύτηκε ο ΝΟ Χίου, αλλά πήρε τελικά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 7-4 στην Πτολεμαϊδα για την 20η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και διατηρείται σταθερά στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" κατάφερε να κοντράρει το φαβορί μέχρι το τέλος του γ' οκτάλεπτου. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με 1-0. Στη συνέχεια ο ΝΟΧ πήρε προβάδισμα, αλλά ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 5-4. Ο Παππάς σκόραρε μετά από κερδισμένο φάουλ για να ισοφαρίσει, αλλά οι διαιτητές ακύρωσαν το γκολ ως αντικανονικό επειδή υποστήριξαν ότι δεν ήταν έξω από τα 5 μέτρα (έκανε κίνηση μπροστά πριν σουτάρει). Η φάση (λίγο πριν τη λήξη του γ΄) ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του ματς, καθώς οι Χιώτες πήραν μετά το πάνω χέρι και έφτασαν στην τελική επικράτηση με 7-4.

Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ο έφορος του ΠΑΟΚ Πετρίδης που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία στους διαιτητές, αλλά και η επισήμανση ότι δεν λειτουργούσε ο κεντρικός φωτεινός πίνακας παρά μόνο αυτοί των 30 δευτερολέπτων.

ΠΑΟΚ - ΝΟ ΧΙΟΥ 4-7

(1-0, 0-2, 3-3, 0-2)

ΠΑΟΚ (Γιάννης Παπαγιαννάκης): Κεχαγιάς, Σαρησάββας 2, Αληχανίδης Β., Μυτιληνός, Παυλίδης, Παππάς, Ποντικέας, Χρυσοσπάθης, Ζιάκας, Ζαρκατζάς,Παπαποστόλου, Βαχαρέλης 2.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καραμπέτσος, Μιράλης 1, Ράντζεν, Κατσουλάκης, Βοργιάς, Θεοδωρόπουλος 4, Κανδιόγλου Γ., Ντόσκας, Χατζηδάκης, Φουντούλης Γιώρ. 1, Βλοντάκης 1, Μισεντζής, Πισσιάς.

Διαιτητές: Σπανούδης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Γιάννης Ελευθεριάδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος (ΦΩΤΟ) ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΝΟ Χίου με 4 γκολ