ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β' ΦΑΣΗ

Δύσκολα τη νίκη πρωτιάς στο G4 το Παλαιό Φάληρο, 7-5 τον Άρη

  19.03.2022 18:13       629

Το Παλαιό Φάληρο τα βρήκε σκούρα με τον αξιόμαχο Άρη Θεσσαλονίκης, στο Ρέστειο κολυμβητήριο, αλλά τελικά κατάφερε κα πήρε τη νίκη με 7-5, για την 4η αγωνιστική του G4 της Β' φάσης του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών και διατήρησε την πρωτιά στη βαθμολογία, ό,τι κι αν γίνει ατον άλλον αγώνα (ΟΥ Βόλου - ΝΟ Χίου).

Σε ένα ματς με κλειστές άμυνες και συνεχείς εναλλαγές, ο Άρης προηγήθηκε με 2-0, αλλά στη συνέχεια οι Φαληριώτες βελτιώθηκαν σε όλους τους τομείς, πέρασαν μπροστά με 5-3, οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν σε 5-5, αλλά ο Λιαπάκης (κορυφαίος του ΑΟΠΦ με 4 γκολ, φωτο με το No 10) και Ντε Φρέιτας, με τα καθοριστικά γκολ στο φινάλε έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Κραβαρίτη.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΑΡΗΣ 7-5

Οκτάλεπτα: 0-2, 3-0, 1-1, 3-2.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Τσιρτσής, Σέιν, Καλής, Κλήμος 1, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος Γ., Ντε Φρέιτας 2, Χαλυβόπουλος Ιπ., Λιαπάκης 4, Τσαχιλίδης, Τσαγκάρης, Μητράκης, Κοντονής, Χέλμης.

ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Γιώρτσιος, Βικάτος 2, Ζαρκαντζάς, Αλιαπούλιος 1, Λιανός, Ζίτνικ 1, Παυλίδης, Παπαμανωλιουδάκης 1, Σολογιάνης, Κοστιουτσένκοφ, Σαλαμάνης, Κουνέλας.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μοίραλης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής