ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΚΑΠ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δυσκολεύει η πρόκριση για τον Ολυμπιακό μετά την ήττα (7-8) από την Έγκερ

  09.03.2013 19:41       881

ΦΩΤΟ: Η Άλκηστη Αβραμίδου (Νο 6) σε προσπάθεια της



Την ήττα με 7-8 γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Έγκερ στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Καπ υδατοσφαίρισης Γυναικών, που διεξήχθη σήμερα (9/3) στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Οι «ερυθρόλευκες» πλήρωσαν το πολύ κακό αγωνιστικό τους πρόσωπο στο πρώτο μισό του αγώνα και ιδιαίτερα στο δεύτερο οκτάλεπτο. Επί πλέον, ο Ολυμπιακός έχασε αρχικά τη Φιλιώ Μανωλιουδάκη με τρεις ποινές / αποβολές από το 2ο μόλις οκτάλεπτο όπως και την Εύη Τετζαλίδου στην τελευταία περίοδο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως παρά την ήττα, μπορεί η ομάδα του να πάρει την πρόκριση μες στο Έγκερ, λέγοντας: « Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι ήμασταν τραγικοί στην παίκτρια παραπάνω. Νομίζω πως δε φτάνει μόνο το πάθος και η ψυχή για να νικήσεις, αλλά πρέπει να δώσεις το 100% και με σκληρή προπόνηση να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εμείς σήμερα ήμασταν κακοί απέναντι σε μία μέτρια Έγκερ. Θεωρώ πάντως πως θα νικήσουμε στην Ουγγαρία αν το πιστέψουμε και παίξουμε όπως πρέπει. Πρέπει όλοι να καταλάβουν από κει και πέρα, πως δεν έχουμε γίνει ομαδάρα ξαφνικά φέτος, και θέλει υπομονή για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Τέλος, για τη διαιτησία, ήταν μεν κακή, αλλά δε μπορούμε να μιλάμε γι’ αυτή, καθώς δεν παίξαμε όπως έπρεπε και δίκαια χάσαμε.»

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-4, 2-2, 3-1

Τα γκολ του Ολυμπιακού: Τετζαλίδου 1, Μανωλιουδάκη 2, Μαυρέλου 1, Πλευρίτου Ε. 1, Αβραμίδου 1, Πλευρίτου Μ. 1.

Τα γκολ της Έγκερ: Κέστελι 4, Τσίγκανι 2, Άνταλ 1, Σομέγκι 1

Διαιτητές: Κραπίβιν (Ρωσία), Ινέστα(Ισπανία).

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος