ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΓΓΛΕΖΑΚΗΣ / ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

«Δύσκολη περίοδος αλλά επιμένουμε»

  10.02.2021 10:28       1517

Ο Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης και ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος ήταν δύο από τα έντεκα μέλη της αποστολής που έλαβε πριν από λίγες ημέρες μέρος στο διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ που πραγματοποιήθηκε στην Νίκαια της Γαλλίας.

Τα δυο παιδιά εκφράζουν την νέα γενιά του αθλήματος την οποίαν σε χθεσινές δηλώσεις της η έμπειρη κολυμβήτρια Νόρα Δράκου χαρακτήρισε σπουδαία.

Οι δύο αθλητές στην σημερινή αναφορά τους στην σελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας υποστηρίζουν ότι η διοργάνωση στην Νίκαια αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα στην απόκτηση αγωνιστικού ρυθμού και ευχήθηκαν να έχουν κι άλλες ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον προκειμένου να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τις σημαντικές υποχρεώσεις του καλοκαιριού.

«Έπειτα απο τόσο μεγάλο διάστημα αποχής απο αγώνες νομίζω φάνηκε πως έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός απο τις κούρσες. Σε αγωνίσματα όπως τα 200 και 400 ελεύθερο είναι πολύ σημαντικό να έχεις αυτόν τον ρυθμό. Ελπίζουμε και σε άλλους αγώνες στο εξωτερικό, που θα μας βοηθήσουν ενόψει του καλοκαιριού. Η κατάσταση είναι δύσκολη, μα επιμένουμε» υποστήριξε ο Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης που κατέκτησε 2 μετάλλια στους αγώνες.

«Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την εικόνα μου ειδικά όταν κυνηγάω ένα ολυμπιακό όριο. Κρατάω μόνο οτι δεν ήμουν κατάλληλα προετοιμασμένος για αυτούς τους αγώνες. Η εικόνα της αποστολής ήταν πολύ καλή με πολλούς καλούς χρόνους για αυτή την περίοδο» συμπλήρωσε ο Ανδρέας που συμμετείχε σε τελικούς στην διοργάνωση της Νίκαιας.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ