ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Ράνκο Πέροβιτς

Δύσκολος αντίπαλος η Ελλάδα

  26.03.2013 18:03       732

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου, Ράνκο Πέροβιτς, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας λίγη ώρα μετά την άφιξη της αποστολής των Μαυροβούνιων στην Αθήνα. Ο τεχνικός της πρωτοπόρου του ομίλου μας στα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ Ανδρών, πήρε μαζί του για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Εθνική μας αρκετούς νεαρούς παίκτες, αφού η ομάδα του έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα τελικά της διοργάνωσης.

Ο Μαυροβούνιος ομοσπονδιακός, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας, ενώ έκλεισε αναφερόμενος στη δική του ομάδα και τις βλέψεις της τόσο στο αυριανό ματς, όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το ερχόμενο καλοκαίρι:

«Η Ελλάδα είναι μία πάρα πολύ δυνατή και καλή ομάδα. Έχει πολύ αξιόλογους παίκτες, που παίζουν καλά και σκληρά. Παρότι είναι μια καινούργια ουσιαστικά ομάδα, οι νέοι πολίστες που την απαρτίζουν έχουν πάρα πολύ ταλέντο και πολλές δυνατότητες εξέλιξης. Πιστεύω πως και αύριο θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς.

Εμείς από την πλευρά μας, θα κυνηγήσουμε ακόμη μια νίκη σ’ αυτόν τον προκριματικό όμιλο. Το Γουόρλντ Λιγκ δε μας αφήνει καθόλου αδιάφορους και θέλουμε να φτάσουμε ψηλά και σ’ αυτή τη διοργάνωση.

Από κει και πέρα, κύριος στόχος μας για φέτος είναι το Παγκόσμιο της Βαρκελώνης τον Ιούλιο. Εκεί θα βρούμε απέναντι μας τουλάχιστον έξι πολύ ισχυρές ομάδες, αλλά πάμε στη διοργάνωση με μοναδικό στόχο ένα μετάλλιο. Πάντα θέλουμε να πρωταγωνιστούμε σε τόσο υψηλό επίπεδο και το ίδιο θα επιδιώξουμε και το καλοκαίρι στην Ισπανία.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος