ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Εδραιώνεται όγδοο το Παλαιό Φάληρο, 7-5 τον ΝΟ Χίου Astra Airlines, με ανατροπή στην ανατροπή

  27.03.2019 16:29       618

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με συνεχείς ανατροπές, στο Ρέστειο κολυμβητήριο, το Παλαιό Φάληρο πήρε μια σημαντική νίκη επί του ΝΟ Χίου Astra Airlines, με 7-5, για την 21η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Έτσι, οι Φαληριώτες εδραιώνονται στην προνομιούχο 8η θέση της βαθμολογίας, με την οποία αποφεύγονται τα πλέι άουτ, με 26 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τον ΝΟ Χανίων (έχασε από τον ΝΟΒ), για τον οποίο, όμως, εκκρεμεί το παιχνίδι με τον ΟΦΘ. Αν αυτό το πάρουν τελικά οι Κρητικοί, οι βαθμοί διαφοράς θα είναι στους δύο και όλα θα κριθούν, για το ποια από τις δύο ομάδες θα αποφύγει τα πλέι άουτ, στην 22η και τελευταία αγωνιστική (όπου το Παλαιό Φάληρο παίζει εκτός έδρας με τον Υδραϊκό και ο ΝΟ Χανίων φιλοξενεί τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Όσον αφορά στον ΝΟ Χίου η καλύτερη θέση που μπορεί να πάρει είναι η 10η.

Στη διακύμανση του σκορ: Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 4-1, αλλά οι Χιώτες αντεπιτέθηκαν και πέρασαν μπροστά με 5-4 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Με τη σειρά της, όμως, η ομάδα του Τεό Λοράντου (που δεν ήταν στον πάγκο, καθώς ήταν τιμωρημένος), έκανε την τελική αντεπίθεση και με ένα δικό της σερί 3-0 πήρε τη νίκη (τα γκολ οι Τρούλος 5-5 στο 7.25 και Τοράκης τα δυο νικηφόρα, 6-5 στο 5.51 και 7-5 στο 3.35).

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines 7-5

Οκτάλεπτα: 3-1, 1-1, 0-3, 3-0.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδώραπουλος): Κατσαγούνος Δ., Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής, Βιτέλλας, Τοράκης 2, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος 1, Αλεξίου, Τρούλος 1, Δήμου, Μητράκης, Κατσαγούνος Γ., Μοσχοβέλης.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines (Γιώργος Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ. 1, Ρουστάμοφ 1, Τζελάτης, Παππάς, Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου, Σωτηριανός, Γκίλλας, Γαβαλάς Σπ. 1, Ρούντα 1, Ντούλος 1, Κούτης, Κόλλιας, Καρακούρος Μ.

Διαιτητές: Σπανούδης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής