ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Εδραιώνεται στην 4άδα ο Απόλλων, 14-9 τον Εθνικό

  03.04.2021 20:37       653

Ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που τον εδραιώνουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, καθώς επικράτησε του Εθνικού με 14-9 στο κολυμβητήριο Γουδή, το βράδυ του Σαββάτου (3/4), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Οι κυανόλευκοι του Πειραιά το πάλεψαν στο πρώτο ημίχρονο που τελείωσε ισόπαλο 5-5. Στη συνέχεια, όμως, η «ελαφρά ταξιαρχία» βρήκε ρυθμό και με κορυφαίο σκόρερ τον Αλέξανδρο Γούνα (που πέτυχε 6 γκολ), έχτισαν τη διαφορά και έφτασαν στη νίκη. Σύμφωνα με και όσα αναφέρονται στο Φύλλο αγώνα, στο 3.18 πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου ο Νίκολα Μοσκόφ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και χωρίς αντικατάσταση, γιατί επιχείρησε να γρονθοκοπήσει αντίπαλο (σ.σ. τον Πανταζόπουλο). Ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι και έπαιξε με τέσσερα λεπτά με παίκτη παραπάνω, ωστόσο ο Απόλλων άντεξε σε αυτό το διάστημα, δεχόμενος μόλις ένα γκολ σε αυτό το τετράλεπτο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 14-9

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 4-3, 5-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος 1, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 1, Χατζηκυριακάκης, Τοράκης, Μοσκόφ 2, Βιττέλας 1, Μπόουεν 1, Γούνας 6, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 2, Τροβάς, Κίτσος, Δραγώνας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γαβαλάς, Ζωγράφος, Καραβιώτης, Τεσάνοβιτς, Βαλλιανάτος 2, Θεοδόσης-Παπαλουκάς 2, Πρωτοψάλτης, Χονδροκούκης 4, Πανταζόπουλος 1, Κόχειλας, Ρομπόπουλος, Μανδαλιός, Δροσόπουλος, Μπέλεσης, Καραμπάτης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Ευθύμης Αρχιμανδρίτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής