ΤΕΧΝΙΚΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Εδραιώνεται στην 4η θέση ο ΠΑΟΚ 9-5 τον ΝΑΟ Κέρκυρας

  15.12.2012 17:48       1101

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 9-5 του τυπικά γηπεδούχου ΝΑΟ Κέρκυρας στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο στον μεταξύ τους αγώνα για την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Με την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα ο Δικέφαλος του Βορρά έφτασε τους 13 βαθμούς (έχει και μια ισοπαλία και μια ήττα) και εδραιώνεται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας (4ος).

Η ομάδα της Κέρκυρας κατέβηκε ελλιπής, με μόλις δέκα παίκτες στη σύνθεσή της, αντιστάθηκε στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, αλλά στη συνέχεια υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Το παιχνίδι ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω των αγώνων τεχνικής κολύμβησης που γίνονται στο κολυμβητήριο.

Την πρώτη του εμφάνιση με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ έκανε ο Μανώλης Σολανάκης, του οποίου το δελτίο εκδόθηκε από την ΚΟΕ, μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του από το ΑΣΕΑΔ.

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΠΑΟΚ 5-9

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-1, 1-2, 2-5, 1-1.

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Μίλαν Τζώρτζεβιτς): Γαλανόπουλος Στ., Γαλανόπουλος Γ. 1, Μεζίλης 1, Μίσκοβιτς, Παυλίδης 1, Καλούδης, Βογιατζόγλου 1, Ζαρκαντζάς, Αποσκίτης 1, Παπασπυρόπουλος.

ΠΑΟΚ (Μανώλης Γούναρης): Κεγαγιάς Στρ., Σαρησάββας, Μιτελούδης 2, Αληχανίδης Μ. 2, Αργυρός, Μυτιληνός, Κόλιανιν 2, Αληχανίδης Β., Ζιάκας, Χρυσοσπάθης, Παπαποστόλου, Βαχαρέλης 2, Φοροτζίδης, Σολανάκης 1, Κίσσας.

Διαιτητές: Αδαμάσογλου, Κυράνης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Στη ΦΩΤΟ (αρχείου) ο Κόλιανιν (Νο 3 λευκό) που πέτυχε 2 γκολ για τον ΠΑΟΚ