ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Kώστας Τσαλκάνης

«Εφικτή η πρωτιά στον όμιλο»

  08.10.2014 16:43       556

 «Είναι μία δύσκολη κλήρωση αλλά θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους. Ο συγκεκριμένος όμιλος μας δημιουργεί τάσεις εκδίκησης καθώς πέρυσι όταν και αντιμετωπίσαμε τους Ούγγρους, χάσαμε τη πρόκριση σε λίγα δευτερόλεπτα. Με τους Ρουμάνους αναμετρηθήκαμε στο περασμένο Ευρωπαϊκό και είναι αλήθεια πως μας δυσκόλεψαν πολύ. Οι Σλοβάκοι αποτελούν την πιο βατή ομάδα του ομίλου αλλά δε μπορούμε να επαναπαυόμαστε. Ύστερα από την τελευταία τους καθίζηση, ανακάμπτουν διαρκώς».

Η χθεσινή κλήρωση του Γουόρλντ Λιγκ έφερε στο δρόμο της Εθνικής Ανδρών, αντιπάλους αρκετά γνώριμους. Ουγγαρία, Ρουμανία και Σλοβακία συμπληρώνουν τον Α' όμιλο με τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας. Η προσοχή πλέον στρέφεται στον αγώνα της πρεμιέρας στις 18 Νοέμβρη. Ο έμπειρος γκολκίπερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Κώστας Τσαλκάνης, μιλώντας στην ιστοσελίδα ΚΟΕ για την κλήρωση τόνισε πως με πίστη και προσήλωση στο πλάνο του προπονητή μπορούν να καταφέρουν το κάτι παραπάνω με στόχο την κατάληψη της πρώτης θέσης:

 «Μολονότι είναι δύσκολο να βρισκόμαστε σε φόρμα εκείνη τη περίοδο λόγω των υποχρεώσεων με τους συλλόγους μας, νομίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και να παραγκωνίσουμε την ιδιαίτερα δυναμική, Ουγγαρία. Θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ώστε στο τέλος να μοιάζει εφικτή η κατάληψη της πρώτης θέσης. Ωστόσο να μη ξεχνάμε πως αυτοί οι αγώνες θα μας βοηθήσουν πολύ καθώς αποτελούν και την κατάλληλη προετοιμασία για το επικείμενο Παγκόσμιο στο Καζάν».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ