ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Κ16

Έφτασε στη Μάλτα η Εθνική (pics) - Με Ρουμανία στην πρεμιέρα την Τρίτη (18/6, 18:45)

  17.06.2024 15:56       979

Το μεσημέρι της Δευτέρας (17/6) έφτασε στη Μάλτα η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Παίδων Κ16 που θα μετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας, από τις 18 έως και τις 24 Ιουνίου.

Στην ομάδα, που έκανε την πρώτη της προπόνηση στο κολυμβητήριο που θα γίνουν οι αγώνες, αμέσως μετά την άφιξη στο ξενοδοχείο, περιλαμβάνονται οι αθλητές: Δημήτρης Μπερδές, Δημήτρης Σάρρος (Παλαιό Φάληρο), Κωνσταντίνος Μπιτσάκος (ΓΣ Περιστερίου), Κοσμάς Πατσιλινάκος, Αχιλλέας Πιμπλής, Δημήτρης Χατζής (ΝΟ Βουλιαγμένης), Θεοδόσης Μότσιας (ΝΟ Λάρισας), Ηλίας Αγγελόπουλος, Άγγελος Λαμπάτος (ΝΟ Πατρών), Βαγγέλης Γεωρβασάκης, Σταύρος Ζουζούνης (ΝΟ Χανίων), Περσέας Πορτοκάλης (Παναθηναϊκός), Οδυσσέας Καρατζάς, Άγγελος Λεωνιδάκης, Δημήτρης Παναγιώτης Ράπτης (ΠΑΟΚ).

Τους συνοδεύουν, ο ομοσπονδιακός προπονητής Φώντας Λεμπέσης, ο συνεργάτης του Φώντας Μαρκόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος και ο Νίκος Φιλόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ, ως αρχηγός αποστολής. Μαζί τους και ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Μπιράκης.

Η Εθνική μας μετέχει στον 8o Όμιλο και κάνει πρεμιέρα κόντρα στη Ρουμανία αύριο Τρίτη (18/6, 18:45 ώρα Ελλάδας). Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν (19/6, 12:30) και τη Μάλτα (20/6, 20:00).

Αναλυτικά όλοι οι Όμιλοι και ολόκληρο το πρόγραμμα της διοργάνωσης ΕΔΩ.

Δείτε, πάνω, photos από την αναχώρηση, την άφιξη και την πρώτη προπόνηση.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής