ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / 15ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΣΑΜΙΛΙΔΗΣ

«Έκανα την υπέρβαση μου, είμαι ευτυχής»

  01.08.2013 22:05       858

ΦΩΤΟ: Ο Παναγιώτης Σαμιλίδης

Ικανοποιημένος από τη συμμετοχή του αφενός στον ημιτελικό των 200μ πρόσθιο και την 13η θέση που κατέλαβε, αλλά και την καλύτερη φετινή του ατομική επίδοση (2.11.21) που πέτυχε, ήταν ο Παναγιώτης Σαμιλίδης που έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής σ’ αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που αγωνίζεται σε ημιτελικά αγωνίσματος.

"Ήταν μια πολύ δυνατή και δύσκολη κούρσα, την οποία ευχαριστήθηκα διπλά, τόσο γιατί μετείχα στον ημιτελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος, αλλά και γιατί έκανα την υπέρβαση μου και έκλεισα την σεζόν με την καλύτερη φετινή επίδοση.

 Είναι μεγάλο πράγμα να μετέχεις σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα και να μπορείς να υπερβαίνεις τον εαυτό σου στον αγώνα στόχο της χρονιάς. Το αρνητικό για μένα των το απόγευμα ήταν μόνον ότι μετείχα στην 8η διαδρομή και δεν έβλεπα αυτούς που προηγούνταν στην 4η και 5η διαδρομή, ώστε κατά κάποιο τρόπο να τους ακολουθήσω. Όλα πήγαν καλά, ευελπιστώ για ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Καλό καλοκαίρι, καθώς χρειάζομαι επειγόντως διακοπές", είπε αμέσως μετά τον αγώνα του ο Παναγιώτης Σαμιλίδης.

(Δηλώσεις στον απεσταλμένο του ΠΣΑΤ Μάκη Τσίλκο)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ