ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / A1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ/ ΠΛΕΪ ΟΦ

Έκανε το 1-0 ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 7-6 τον Ολυμπιακό!

  15.05.2014 19:20       735

Φώτο: Η Αγγελική Γερόλυμου σκόραρε 4 γκολ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση

Σ΄ ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ο ΝΟ Βουλιαγμένης επικράτησε του Ολυμπιακού με 7-6  και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Ο δεύτερος τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 20:00 στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Πιο δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα του Κώστα Δήμου, η οποία εκμεταλλευόμενη την αστοχία των παικτριών του Ολυμπιακού, αλλά και την καλή της λειτουργία επιθετικά και αμυντικά, προηγείτο στο τέλος του 1ου οκταλέπτου με 3-0.

Ο Χάρης Παυλίδης βλέποντας την ομάδα του να μη μπορεί να βρει διαδρόμους, έριξε στο παιχνίδι την Άλκηστη Αβραμίδου στην επανεμφάνιση της με την ομάδα του Ολυμπιακού, μετά τον τραυματισμό της στον τελικό του Λεν Τρόφι. Η κίνηση αυτή έδωσε ώθηση στις ερυθρόλευκες, οι οποίες με δύο προσωπικά γκολ της Αβραμίδου και ένα της Μπούικα ισοφάρισαν σε 3-3. Με αυτό το σκορ τελείωσε και το ημίχρονο.

Το τρίτο οκτάλεπτο ανήκε στο ΝΟ Βουλιαγμένης, ο οποίος με επιμέρους σκορ 3-1 κατόρθωσε να βρίσκεται μπροστά με δύο γκολ διαφορά. Μετά την τρίτη αποβολή της Μπούικα  και το 4ο γκολ της Αγγελικής Γερόλυμου, που έκανε το 7-5, ο Ολυμπιακός απλώς μείωσε, με το 7-6 να είναι το τελικό σκορ.

Κώστας Δήμου και Χάρης Παυλίδης είδαν από μία κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι δύο προπονητές σημείωσαν:

Κώστας Δήμου: «Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ότι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Κάναμε το 1-0 και το Σάββατο στον Πειραιά περιμένουμε ένα πιο σκληρό παιχνίδι και έναν πιο δυνατό Ολυμπιακό».

Χάρης Παυλίδης: «Το παράπονο μου είναι ότι ενώ το λογικό θα ήταν να έχει ο ΝΟ Βουλιαγμένης το άγχος , το είχαμε εμείς και παρουσιαστήκαμε διστακτικοί. Θα είμαστε καλύτεροι το Σάββατο στην έδρα μας».

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 7-6

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-0, 0-3, 3-1, 1-2

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κώστας Δήμου): Κούβδου, Νικολοπούλου, Ντάσιου, Πρωτοπαπά , Ξενάκη , Ασημάκη 1, Ρουμπέση 1, Γερόλυμου 4, Διαμαντοπούλου Β. , Σελετοπούλου , Κοντογιάννη 1, Ζοφώλη Ν, Μαυρωτά Ιφ. , Μαυρωτά Α. , Βαρελίδου

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης):  Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Ελευθερία Πλευρίτου , Σώρα, Αβραμίδου 2, Μανωλιουδάκη , Καλογεράκου, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Βάσω Πλευρίτου , Μπούικα 2 , Σταματοπούλου, Γκούζουλα, Αγγελική Βασιλακοπούλου.

Διαιτητές: Μοίραλης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος