ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ/ ΠΛΕΪ ΟΦ

Έκανε το 2-1 ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 10-7 τον Ολυμπιακό

  19.05.2014 21:31       823
Προβάδισμα τίτλου για το ΝΟ Βουλιαγμένης που πήρε τη δεύτερη νίκη του στη σειρά των τελικών απέναντι στον Ολυμπιακό με 10-7.
 .
Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι αλλά η ομάδα του Κώστα Δήμου ήταν περισσότερο συγκεντρωμένη στις επιθέσεις και πήρε τα ηνία απ'το δεύτερο οκτάλεπτο.
Οι «ερυθρόλευκες» προσπάθησαν να αντιδράσουν με τη Μπούικα που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση σημειώνοντας 5 τέρματα αλλά δεν έφτασαν για να χαρίσουν τη νίκη στην ομάδα της. Από πλευράς Βουλιαγμένης καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη της νίκης έπαιξε η Αγγελική Γερόλυμου που σκόραρε 4 γκολ. 
.
Πλεόν οι δύο ομάδες δίνουν ραντεβού για τον 4ο τελικό το βράδυ της Παρασκευής στον Πειραιά όπου με νίκη της Βουλιαγμένης έχουμε τον Πρωταθλητή Ελλάδας.
.
Ο προπονητής του ΝΟ Βουλιαγμένης, Κώστας Δήμου δήλωσε μετά το ματς: «Η θέληση και η αποφασιστικότητα που επιδείξαμε σε όλη τη διάρκεια του ματς μας έδωσε μία εύκολη νίκη. Τώρα πάμε στον Πειραιά για να πάρουμε το Πρωτάθλημα όπως έχουμε πράξει και στο παρελθόν».
.
Απ'την άλλη πλευρά ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης φανερά απογοητευμένος για την ήττα τόνισε: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για τη σημερινή ήττα. Τα κορίτσια του ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν καλύτερα ειδικά στο κομμάτι της άμυνας. Θα προσπαθήσουμε να ανασυγκροτηθούμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι της Παρασκευής».
.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : 10-7
.
Οκτάλεπτα : 3-3, 4-1, 2-2, 1-1
.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά 1, Χυδηριώτη 2, Ντάσιου, Πρωτοπαπά, Ξενάκη, Ασημάκη , Ρουμπέση , Γερόλυμου 4, Βασιλική Διαμαντοπούλου 2, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη 1, Ζοφώλη, Ιφ. Μαυρωτά, Βαρελίδη
.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Χρυσή Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη , Αβραμίδου , Καλογεράκου, Μαργαρίτα Πλευρίτου , Βάσω Πλευρίτου, Μπούικα 5, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Γκούζουλα, Αγγελική Βασιλακοπούλου
.
Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Σταυρίδης
.
Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος
.
Γραφείο τύπου ΚΟΕ: Nίκος Χαραλαμπόπουλος