ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έκανε το "μπαμ" και την ιστορική νίκη ο ΟΥΚ Βόλου, 12-8 τον Εθνικό στον Πειραιά

  24.10.2020 17:45       1378

Στον Πειραιά ήταν γραφτό να πετύχει την ιστορική πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία του πόλο ο ΟΥΚ Βόλου και παράλληλα τη μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών μέχρι σήμερα.

Οι Βολιώτες του Δημήτρη Μπλάνα έκαναν το μεγάλο "μπαμ" της 4ης αγωνιστικής, καθώς απέδρασαν με το "διπλό" από το κολυμβητήριο "Π. Καπαγέρωφ" επικρατώντας 12-8 του Εθνικού Πειραιά.

Σ’ ένα ματς που κρίθηκε στη δύναμη, ο νεοφώτιστος στην κατηγορία κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Εθνικό και να χτίσει ένα προβάδισμα που το αύξησε μέχρι το φινάλε. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, στα 3:23 πριν από τη λήξη του 3ου οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Πανταζόπουλος του Εθνικού, καθώς διαμαρτυρήθηκε έντονα για απόφαση των διαιτητών.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 8-12.

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-3, 2-3, 1-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γαβαλάς, Λατόνοβιτς 1, Καραβιώτης, Τεσάνοβιτς 1, Βαλιανάτος, Παπαλουκάς, Πρωτοψάλτης, Χονδροκούκης 4, Πανταζόπουλος, Κόχειλας 1, Ρομπόπουλος 1, Κατσαγούνος, Κωνσταντόπουλος, Καραμπατης, Ζωγράφος.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Μπλάνας): Γρηγοριάδης, Δανιήλ 3, Γκανάτσιος 2, Στεργίου Δ. 2, Παπαβασιλέιου 1, Πετρόπουλος, Γκάτσος, Χαμίτης, Γλούμης 2, Στεργίου Γ. 1, Νικηφορίδης, Κοκκινάκης, Νάσιος, Νικολέρης 1, Μπόμπος.

Διαιτητές: Κραβαρίτης, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής