ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ ΚΡΑΝΙ / ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Έκλεισαν με δύο ακόμα μετάλλια την παρουσία στο Κράνι οι Έλληνες κολυμβητές

  10.03.2019 22:15       810

Οι Έλληνες αθλητές ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Διεθνές Μίτινγκ κολύμβησης στο Κράνι της Σλοβενίας με ακόμη δύο μετάλλια, καθώς ο Γιώργος Σπανουδάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ ύπτιο, ενώ ο Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης τερμάτισε δεύτερος στα 400μ ελεύθερο.

Ο Γιώργος Σπανουδάκης στα 50μ ύπτιο ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, με χρόνο 26.47, ενώ το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης στα 400μ ελεύθερο, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία των Εφήβων με 3:55.90. Ο Αρκάδιος Ασπουγαλής πραγματοποίησε καλή επίδοση στα 100μ πρόσθιο, τερματίζοντας 4ος με 1:03.53, έχοντας τον καλύτερο χρόνο στους Εφήβους.

Η Ελληνική αποστολή αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα τη Δευτέρα (11/3).

Με το τέλος των αγώνων, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίλτος Χαλκιάς, έκανε τον απολογισμό της Ελληνικής παρουσίας: «Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν αρκετά καλά για τους τρεις κολυμβητές. Πέρα από τα μετάλλια, είχαμε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων από τον Αρκάδιο Ασπουγαλή, καθώς και μία πολύ καλή επίδοση στα 400 ελεύθερο από τον Κωνσταντίνο Εγγλεζάκη, που είναι πολύ κοντά στο όριο του Ευρωπαϊκού Πρωταθληματος Νέων».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.