ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / LEN CHAMPIONS LEAGUE

Έκλεισε με νίκη τον Α’ γύρο ο Ολυμπιακός, 6-5 την Γιούγκ Ντουμπρόβνικ

  09.12.2019 19:46       748

Ο Ολυμπιακός έκλεισε με νίκη τον πρώτο γύρο του Α' ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επικράτησε στο ντέρμπι της  Γιούγκ Ντουμπρόβνικ με 6-5 στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ".

Με τη νίκη αυτή, οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν τους 19 βαθμούς σε 7 αγώνες και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με τη λήξη του πρώτου γύρου στον όμιλο.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-0, όμως η Γιούγκ μείωσε στο ημίχρονο  σε 3-2. Σε έναν κλειστό αγώνα, όπου τον πρώτο λόγο έπαιζαν οι άμυνες, ο Ολυμπιακός κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα έως το τέλος του παιχνιδιού και πήρε πολύτιμη νίκη με 6-5. Πρώτος σκόρερ στον αγώνα αναδείχθηκε ο Μουρίκης με 2 γκολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΟΥΓΚ   6-5

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-2, 2-2, 1-1

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης 2, Γούνας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μίτροβιτς, Ζιβογίνοβιτς

Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ): Πόπαντιτς, Μάτσαν, Φάτοβιτς 1, Λόντσαρ, Κρζιτς, Γκαρσία Γκαντέα, Λόζινα, Μερκούλοφ 1, Παπαναστασίου 1, Ζούβελα, Μπένιτς 1, Ομπράντοβιτς Π. 1, Τζάρακ

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.