ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Εκπληκτικός ο νεοφώτιστος ΓΣ Περιστερίου, έκανε το «3 στα 3», 11-9 τον Εθνικό

  17.10.2020 17:59       857

"Πέταξε" στην τρίτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ο νεοφώτιστος ΓΣ Περιστερίου, που απολαμβάνει και την παραμονή του στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Κώστα Λούδη, ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, επικράτησε με 11-9 του Εθνικού στο κολυμβητήριο της Χωράφας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και έκανε το "3 στα 3".

Έχοντας πετύχει σπουδαίες νίκες απέναντι σε ομάδες με τις οποίες έχουν τους ίδιους στόχους, οι Περιστεριώτες δείχνουν πλέον αποφασισμένοι, όχι μόνο να πετύχουν γρήγορα την παραμονή, αλλά και -γιατί όχι- να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΓΣΠ, με ξέσπασμα στο δεύτερο οκτάλεπτο του αγώνα πήρε σημαντικό προβάδισμα (7-3) και απλά στο χαλάρωμά του στο φινάλε πλησίασαν οι κυανόλευκοι σε 10-9, αλλά εκ των κορυφαίων τους Κώστας Κουκουμάκης σφράγισε τη νίκη των Περιστεριωτών με το τελικό 11-9.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ 11-9

Οκτάλεπτα: 2-2, 5-1, 1-2, 3-4.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 1, Λαδάς Π., Φάρμερ 1, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης 2, Σκαρπέλης, Καρούντζος 2 Μιρόνοφ, Κλήμος 2, Τζώρτζης, Αγκόρτσας 1, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γαβαλάς Θ., Λατίνοβιτς, Καραβιώτης 1, Τεσάνοβιτς 1, Βαλιανάτος, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Πρωτοψάλτης, Χονδροκούκης 4, Πανταζόπουλος 2, Κόχειλας Ν., Ρομπόπουλος 1, Κατσαγούνος, Δροσόπουλος, Γαρδέρης, Ζωγράφος.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής