ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έκπληξη μεγατόνων και ιστορική νίκη του ΓΣ Περιστερίου, 8-6 επί του ΝΟ Βουλιαγμένης μέσα στον Λαιμό

  05.01.2019 18:24       1183

Είναι σίγουρα η έκπληξη της σεζόν. Ο ΓΣ Περιστερίου του Κώστα Λούδη (πρώην προπονητή του ΝΟΒ) πέτυχε μια τεράστια και ιστορική νίκη, μέσα στο κολυμβητήριο του Λαιμού, επί του ΝΟ Βουλιαγμένης με 8-6, στο πλάισιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, έφτασε τους 7 βαθμούς, παραμένει στην 10η θέση, πάνω από τον ΝΟ Χίου, και ελπίζει σε καλύτερες ημέρες.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης του Χρβόγιε Κόλιανιν ήταν αγνώριστος και με την εμφάνιση αυτή δεν άξιζε τη νίκη, ενώ κινδυνεύει να χάσει και τη 2η θέση της βαθμολογίας, αν ο Απόλλων Σμύρνης νικήσει τον ΠΑΟΚ στο Γουδή.

Οι Περιστεριώτες, με κορυφαίο τον τερματοφύλακά τους Στέλιο Δαλμάρα (που βρέθηκε σε μεγάλη μέρα), προηγήθηκαν στο σκορ από το ξεκίνημα, οι Βουλιαγμενιώτες ισοφάρισαν και πέρασαν μπροστά στο τέλος της τρίτης περιόδου (6-5), αλλά στο τελευταίο οκτάλεπτο οι Περιστεριώτες κυριάρχησαν και με γκολ των Κλήμου, Γκαρντιγιάν και Γερακούδη, αλλά και νέες σωτήριες επεμβάσεις του Δαλμάρα, πήραν τη σπουδαία νίκη με το τελικό 8-6.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 6-8

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-3, 3-0, 0-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αρτίν Ελμισιάν): Κουρούβανης Δ., Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 1, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 1, Σολανάκης 1, Χριστοφορίδης, Δήμου Π.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου 1, Γκαρντιγιάνς 2, Σπούνερ 1, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Παζαϊτης, Αγκόρτσας, Κλήμος 1, Φωκάς 1, Τσαγκάρης, Καζάκος, Αμπατζής.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Θωμάς

Αλυτάρχης (και παρατηρητής): Μιχάλης Σκαλοχωρίτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής