ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β’ ΦΑΣΗ

Εκρηκτικός ο ΑΝΟ Γλυφάδας, 15-8 το Παλαιό Φάληρο

  17.04.2024 22:39       942

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας, με εκρηκτικό δεύτερο και τέταρτο οκτάλεπτο, νίκησε και το Παλαιό Φάληρο 15-8 για την 8η και τελευταία αγωνιστική του G2 της Β' φάσης της Α1 πόλο Ανδρών, έφθασε τους 38 βαθμούς και φυσικά είχε σφραγίσει την πρωτιά στη βαθμολογία του γκρουπ που τον έχει φέρει στα play in. Εκεί η ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου θα αντιμετωπίσει, με μειονέκτημα έδρας, τον Υδραϊκό, με στόχο την πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος (και φυσικά τη συμμετοχή στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας).

Με το αποτέλεσμα αυτό, παίρνει τη 2η θέση του G2 ο Εθνικός Πειραιά, που πάει επίσης στα play in και θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον ΓΣ Περιστερίου. Το Φάληρο πήρε την 3η θέση στο G2 και ολοκληρώνει τη σεζόν έχοντας εξασφαλίσει από καιρό την παραμονή του στην κατηγορία.

Κορυφαίος σκόρερ των νικητών για άλλη μια φορά ο Πούρος με 5 γκολ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 15-8

Οκτάλεπτα: 2-3, 5-1, 4-4, 4-0.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης, Τζελάτης 1, Βαλλιανάτος 1, Οικονόμου, Μαυράκης, Μπομπός 1, Μιγιούσκοβιτς 3, Τσαταλιός 2, Παπαγεωργίου 2, Πούρος 5, Α. Ηλιόπουλος, Κούκουνας, Ηλιόπουλος, Μίγκλης, Πριμυκήριος.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Βαμβακάρης): Μπερδές, Γαλάνης 1, Ογκουζκγκάν 1, Μάμμος, Δήμου, Καρακάσης, Πάβισιτς 3, Σάρρρος, Δημακόπουλος, Καλής 2, Κυπραίος, Κοντονής, Φλέγκας, Βάσσος, Λεμπέσης 1.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Βασιλείου Κ.

Αλυτάρχης: Κώστας Βλαντής

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής