ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έκτη νίκη για τον Εθνικό (14-9 το Ρέθυμνο)

  03.04.2021 17:33       746

Ο Εθνικός επικράτησε του Ρεθύμνου με 14-9 σε έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά το Σάββατο 3 Απριλίου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών.

Η συνάντηση έγινε στον Πειραιά (παρότι φιλοξενούμενος εμφανίστηκε ο Εθνικός) για να διευκολυνθεί στις μετακινήσεις η ομάδα της Κρήτης, η οποία την Κυριακή φιλοξενείται στην Λάρισα για έναν αγώνα της 7ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην πρώτη περίοδο όταν ο Εθνικός προηγήθηκε με 6-1. Ήταν η 6η νίκη του Εθνικού σε 7 αγώνες. Το Ρέθυμνο παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 9-14

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 3-2, 4-5, 1-1.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ (προπονητής Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Κυριακάκη 4, Γαβαλά 2, Τσιουγκρή, Φραγγελάκη 2, Παναγιωτάκη, Λαμπαθάκη, Λιμπιτάκη, Χρυσοβέργη 1.

ΕΘΝΙΚΟΣ (προπονητής Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Λαλούση, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη 4, Μαμόγλου 4, Μπερίκου 2, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη, Πεττα, Δούλη, Μπιτσάκου 1, Γκάτζια 1, Ζαφειράκη, Καραμπέτσου, Χέλμη 1.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης-Κόκκινος

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου: ΝβΧ