ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΕΩΝ

Έκτος ο Μόλβαλης, όγδοος ο Τσιρίκος

  01.07.2018 19:22       1367

Με καλή εμφάνιση ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων του Ελσίνκι οι Νικόλαος Μόλβαλης και Αθανάσιος Τσιρίκος.

Στον τελικό των 10μ. Σταθερού Βατήρα Ανδρών, σε έναν συναρπαστικό αγώνα, ο Μόλβαλης κατέλαβε την 6η θέση με 439,75 βαθμούς, ενώ ο Τσιρίκος ολοκλήρωσε στην 8η θέση με 419,60 βαθμούς. 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος σημείωσε: "Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση από τους αθλητές μας, οι οποίοι απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια. Το άθλημά μας όλη τη χρονιά έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες με την έλλειψη τραμπολίνο και βατήρων για εννέα ολόκληρους μήνες, ενώ οι καταδύτες αναγκάζονταν να μετακινούνται σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα για προπονήσεις. Είναι ήρωες με καρδιά λιονταριού. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και στους ακούραστους γονείς τους. Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους. Τώρα συνεχίζουμε με το Παγκόσμιο Νέων στο Κίεβο (16-30 Ιουλίου), που αποτελεί διοργάνωση πρόκρισης για την Ολυμπιάδα Νέων στην Αργεντινή και στο οποίο θα συμμετάσχουν οι Μόλβαλης και Τσιρίκος".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ