ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / «Sette Colli»

Εκτός τελικού Μάτσα-Κλικοπούλου

  15.06.2012 13:40       1140

Η δεύτερη ημέρα των αγώνων του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης «Sette Colli» άνοιξε για την Ελλάδα με τη συμμετοχή δύο κολυμβητριών μας στα προκριματικά του αγωνίσματος των 100μ. ελεύθερο.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάρθα Μάτσα του Ολυμπιακού αναδείχθηκε 1η στη σειρά της με επίδοση 56.36, αλλά ο χρόνος της ήταν ο 22ος καλύτερος, με αποτέλεσμα να μην εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στον απογευματινό τελικό του αγωνίσματος. Ωστόσο, η 25χρονη αθλήτρια με το χρόνο που σημείωσε έπιασε το β’ όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, στους οποίους και θα συμμετάσχει ως αναπληρωματική στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4χ100μ.

Η Ελληνίδα κολυμβήτρια μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την εμφάνιση της στα προκριματικά του αγωνίσματος. Αναλυτικά η δήλωσή της:

«Αυτός ο χρόνος μου δίνει την πρόκριση για το Λονδίνο με το αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4χ100μ. γεγονός που με κάνει πολύ χαρούμενη, αφού θα είναι η τρίτη κατά σειρά Ολυμπιάδα στην οποία συμμετέχω. Το μίτινγκ είναι πολύ δυνατό και δυστυχώς δεν μπόρεσα να προκριθώ στους απογευματινούς τελικούς για να βελτιώσω το χρόνο μου. Ωστόσο, είμαι σίγουρη ότι αυτό θα γίνει στην Τρίπολη την επόμενη εβδομάδα».

Τέλος, για το ίδιο αγώνισμα η Σοφία Κλικοπούλου του ΑΟ Π. Φαλήρου αγωνίστηκε στην ίδια σειρά με τη Μάτσα τερματίζοντας 8η με χρόνο 58.31, ενώ στην συνολική κατάταξη έλαβε την 49η θέση.

Στη φωτογραφία η κολυμβήτρια Μάρθα Μάτσα.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος