ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΚΑΠ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εκτός τελικού ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ηττήθηκε 9-8 από τη Σαμπαντέλ

  26.04.2013 20:44       885

Την ήττα με 9-8 γνώρισε ο ΝΟ Βουλιαγμένης από τη Σαμπαντέλ στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Καπ υδατοσφαίρισης Γυναικών, κι έτσι έμεινε εκτός τελικού της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Λαιμού πλήρωσε την αστοχία της στην επίθεση και παρά το γεγονός πως έβγαλε κάποιες καταπληκτικές άμυνες, δεν κατάφερε να πάρει την νίκη-πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Τρία λεπτά πριν από το τέλος του τρίτου οκταλέπτου η Βουλιαγμένη ισοφάρισε σε 6-6 με το γκολ της Ιωάννας Χυδηριώτη, όμως η Σαμπαντέλ απάντησε με δύο γρήγορα γκολ από τις Πιλάρ Πένα και Μάρτα Ρέτσιο, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων.

Κορυφαίες για την ομάδα του Κώστα Δήμου, οι Αλεξάνδρα Ασημάκη και Αγγελική Γερόλυμου που πέτυχαν από δύο γκολ, ενώ ισάριθμα τέρματα για τη νικήτρια Σαμπαντέλ πέτυχαν οι Μάτι Ορτίθ και Γκαμπριέλα Ζουκς.

Έτσι, η ισπανική ομάδα πήρε το εισιτήριο για το μεγάλο αυριανό (19.00, ώρα Ελλάδας) τελικό, περιμένοντας το νικητή του δεύτερου ημιτελικού Έγκερ-Κίνεφ Κίρισι.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης θα παίξει αύριο (16.30, ώρα Ελλάδας) στον μικρό τελικό της διοργάνωσης, που διεξάγεται στο Έγκερ, για το χάλκινο μετάλλιο.


ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ 8-9


ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 3-4, 1-2, 2-1

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά, Χυδηριώτη 1, Μουλλάκη, Λιόση 1, Ξενάκη, Ασημάκη 2, Ρουμπέση, Γερόλυμου 2, Ντάσιου, Κουτέλη 1, Κοντογιάννη 1, Λάβι

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ (Γκούιου): Έστερ, Ορτίθ 2, Γιορέ, Μόρα, Παρέχα, Ζουκς 2, Μόργκεν 1, Γκαρσία 1, Πένα 1, Ρέτσιο 1, Ντομενέκ 1, Φόρτσα, Σάντσεζ


Διαιτητές: Λεν (Γερμανία), Τατσίνι (Ιταλία)


Παρατηρητής: Λόντζι (Ιταλία)


Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος