ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ

Εκτός τελικού οι αθλητές μας

  26.04.2012 14:41       1154

Αρνητικό ήταν το ξεκίνημα για την ελληνική αποστολή καταδύσεων στο Κύπελλο Άνοιξης που διεξάγεται στη Δρέσδη. Οι καταδύτες μας αγωνίστηκαν στα ημιτελικά των αγωνισμάτων τους χωρίς όμως να καταφέρουν να προκριθούν στον τελικό. Ο Θόδωρος Κυριακίδης έμεινε στην 30η θέση (343.55) στο αγώνισμα των 3 μέτρων Τραμπολίνο Α’ κατηγορίας Αγοριών, ενώ Βασιλική Ρέκα και Μαριάνθη Δημητρίου κατέλαβαν την 31η (231.60) και 35η (178.95) θέση αντίστοιχα στο 1 μέτρο Τραμπολίνο Β’ κατηγορίας Κοριτσιών.

Τα αποτελέσματα:

Θόδωρος Κυριακίδης  343.55    30ος    3 μέτρα Τραμπολίνο Α’ κατηγορίας Αγοριών

Βασιλική Ρέκα           231.60    31η     1 μέτρο Τραμπολίνο Β’ κατηγορίας Κοριτσιών

Μαριάνθη Δημητρίου   178.95    35η     1 μέτρο Τραμπολίνο Β’ κατηγορίας Κοριτσιών

Δηλώσεις για τις επιδόσεις των αθλητών μας έκανε και ο συνοδός προπονητής τους, Γιούρι Αρταμόνοφ, ο οποίος στάθηκε στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στη διοργάνωση αλλά και τους λόγους που δεν επέτρεψαν στους καταδύτες μας να έχουν υψηλότερη απόδοση.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Δεν πήγαμε καλά λόγω κακής προπόνησης αφού υπάρχουν προβλήματα με την έλλειψη χώρων. Στους αγώνες συμμετέχουν αθλητές από όλες τις ηπείρους και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε ενόψει Ευρωπαϊκού. Είναι σαν προετοιμασία και θέλουμε να δούμε την αγωνιστική μας κατάσταση και σε ποια σημεία πρέπει να βελτιωθούμε».

«Τα δύο κορίτσια που αγωνίστηκαν αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα τραυματισμού. Σαν προπονητής νόμιζα ότι δεν θα καταφέρουν να τελειώσουν τους αγώνες, αλλά είμαι χαρούμενος που τελικά ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους. Ο Κυριακίδης δεν πήγε πολύ καλά, καθώς το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά ήταν κλειστό και δεν είχε κάνει καλή προετοιμασία».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος