ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Έλαμψε ο Υγρός Στίβος στην εκδήλωση βραβεύσεων της ΕΟΕ

  06.05.2022 15:04       730

Τα αθλήματα του Υγρού Στίβου, είχαν το δικό τους, ξεχωριστό μερίδιο στην ετήσια εκδήλωση τιμητικών βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της ΕΟΕ, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Τιμήθηκαν, γενικότερα, οι αθλητές μαζί με τους προπονητές τους, για τα μετάλλια που κέρδισαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά και όλοι οι  αθλητές που διακρίθηκαν σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κατά την διάρκεια του 2021. 

Ειδικότερα, βραβεύτηκαν:

  • η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης ανδρών για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο. Τη βράβευση έκαναν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος και η πρόεδρος της ΕΣΟΑ, Βούλα Κοζομπόλη.
  • η Άννα Ντουντουνάκη με τον προπονητή της Τάσο Καράμπελα, για το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στα 100μ πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης, και,
  • ο Γιάννης Φουντούλης με το έπαθλο ήθους καθώς αμέσως μετά το θρίαμβο της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ζήτησε προκαταβολικά μια «συγγνώμη» για τη χαρά της ομάδας, καθώς η πρόκριση της συνέπεσε με τις καταστροφικές πυρκαγιές της χώρας μας. Δηλώσεις που συγκίνησαν το πανελλήνιο.

   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ