ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έλενα Ξενάκη: «Το θέλουμε πάρα πολύ», Έλενα Ελληνιάδη:«Είμαι πολύ αισιόδοξη»

  06.01.2024 19:59       804

Από πέντε τέρματα σημείωσαν κατά της Κροατίας η Έλενα Ξενάκη και η Έλενα Ελληνιάδη που δήλωσαν αμέσως μετά τη συνάντηση στο μικρόφωνο της ΕΡΤ 3

Έλενα Ξενάκη: «Στο ξεκίνημα η Κροατία ήταν σκληρή ομάδα και δεν το περιμέναμε, αλλά όταν παίζουμε με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας μπαίνουμε λίγο πιο ήρεμες…Από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά δείξαμε ποιες είμαστε, πήραμε τη διαφορά όπως έπρεπε, απλά έπρεπε να το έχουμε κάνει λίγο νωρίτερα. Απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ολλανδία μέσα στο σπίτι της, θέλουμε να παίξουμε με πάθος όπως με την Ουγγαρία, να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε και έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο, είμαστε όμως βελτιωμένες, το θέλουμε πάρα πολύ, είμαστε προετοιμασμένες, θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι που το περιμένουμε πώς και πώς».

Έλενα Ελληνιάδη: «Γνωρίζαμε τη δυναμικότητα της Κροατίας, είμαστε καλύτερες και το αποδείξαμε όσο περνούσε το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε λίγο μουδιασμένα στην αρχή αλλά βρήκαμε το ρυθμό που χρειαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε πολύ χαρούμενες για τη νίκη της πρεμιέρας, αλλά πλέον ήταν ένα νέο ματς και αυτό ισχύει και για τον επόμενο αγώνα με την Ολλανδία. Μια πολύ καλή ομάδα, πρέπει να δώσουμε σημασία στις λεπτομέρειες, είμαι πολύ αισιόδοξη για την ομάδα και με συγκέντρωση μπορούμε να φτάσουμε το στόχο που έχουμε».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος