ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ελένη Κουγιά: «Υπεράνθρωπες προσπάθειες για επαφή με το άθλημα»

  21.12.2020 12:02       688

Για τις προσπάθειες των σωματείων να κρατηθούν σε επαφή με το άθλημα εν καιρώ πανδημίας, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, η Τεχνική Σύμβουλος της ΚΟΕ, στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ελένη Κουγιά.

Η κα Κουγιά επεσήμανε πως παρά τα μέσα τεχνολογίας που χρησιμοποιούν οι σύλλογοι, τους λείπει πολύ η επαφή με το νερό και ευελπιστώντας πως τα μέτρα θα αρθούν σύντομα ευχήθηκε καλές γιορτές και γρήγορη επιστροφή στις αθλητικές δραστηριότητες.

«Καλές γιορτές με υγεία πάνω από όλα σε όλα τα μέλη της αθλητικής οικογένειας που προσπαθούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Έχοντας επαφή με τα περισσότερα σωματεία, διαπιστώνω ότι προσπαθούν να κρατήσουν επαφή με το άθλημα χρησιμοποιώντας κάθε δυνατότητα που παρέχουν η τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρατηρώ ότι κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, όμως η πισίνα τους λείπει και επιθυμούν να βρεθεί ένας τρόπος να βρεθούν ξανά στην πισίνα σύντομα. Ευελπιστώντας ότι σύντομα θα επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα που θα επιτρέπει την αθλητική δραστηριοποίηση για όλους, εύχομαι σε όλους υγεία και με το καλό να έρθει το Νέο Έτος!».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.