ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Ελλάδα-Μάλτα 19-7

  15.08.2015 20:14       1344

Μετά την πρωινή ήττα από την Ιταλία, η Εθνική μας ομάδα Νέων στο πόλο, επικράτησε της Μάλτας στον απογευματινό αγώνα 19-7 για το Μεσογειακό Κύπελλο Υδατοσφαίρισης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έπιασε πολύ καλό ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του παιγνιδιού και έχοντας εξαιρετική επίθεση και σωστή άμυνα, περιόρισε τη Μάλτα και αναμενόμενα έφτασε στη νίκη, καθώς η διαφορά δυναμικότητας, ήταν ξεκάθαρη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Χατζηθεοδώρου τόνισε: «Δεν υπάρχουν πολλά για να πούμε. Κάναμε το χρέος μας, κόντρα σε μια αδύναμη ομάδα. Το σημαντικό είναι πως τα παιδιά αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη σοβαρότητα αυτές τις ομάδες και πλέον απομένει το αυριανό παιγνίδι με το Ισραήλ για να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας στη συγκεκριμένη διοργάνωση».

Για την Εθνική μας σκόραραν: Παπούκας (4), Φώσκολος (1), Πρέκας (4), Νικολαίδης (3), Καλογεράκος (3), Καπετανάκης (2), Αργυρόπουλος (1), Αθυμαρίτης (1)

Για τη Μάλτα: Γκρεχ (3), Ντάουλινγκ (1), Πλάμπτον (2), Φένεχ (1)

Αναλυτικά τα 8λεπτα: 5-1, 2-0, 6-4, 6-2

Αύριο η Εθνική μας ομάδα θα δώσει το τελευταίο παιγνίδι της στο πλαίσιο του Μεσογειακού Κυπέλλου, κόντρα στο Ισραήλ στις 10:00 το πρωί.