ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Ελληνικός θρίαμβος του Τζιβόπουλου στην Καλιφόρνια

  04.05.2015 21:39       1736

ΦΩΤΟ: Ο Βαγγέλης Τζιβόπουλος σε εντυπωσιακή του προσπάθεια στο USA OPEN

Για 4η συνεχή χρονιά ο Βαγγέλης Τζιβόπουλος αναδείχθηκε πρωταθλητής Master στο αντίστοιχο ανοιχτό πρωτάθλημα καταδύσεων των ΗΠΑ, που διεξάγεται στο Στάνφορντ της Καλιφόρνια, από σταθερό βατήρα 10 μέτρων στις καταδύσεις (κατηγορία +21).

Ο Έλληνας πρωταθλητής, έφτασε έτσι στον εκπληκτικό αριθμό των 10 χρυσών μεταλλίων σε 4 χρόνια, στην αντίστοιχη διοργάνωση, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του.

Ο Τζιβόπουλος έβαλε πλέον πλώρη για το Παναμερικανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Κολομβία, ενώ θα ετοιμαστεί και για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από τους Προμάχους της Αριδαίας, ο Τζιβόπουλος, δεν σταματά να τονίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι το αγαπημένο του άθλημα, οι καταδύσεις, χρειάζονται στήριξη εντός συνόρων.

«Δεν θέλω να επαναπαύομαι στις δάφνες μου αλλά να στηρίζω και να φωνάζω δυνατά πως οι καταδύτες στην Ελλάδα θέλουν στήριξη και βοήθεια», τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του προς το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Τζιβόπουλος, αγωνίστηκε μετά την 3μηνη θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε για τραυματισμό στο γόνατο του, αλλά και την ασθένεια της αγαπημένης του μητέρας. «Αυτές οι δύο περιπέτειες με πείσμωσαν», δήλωσε επίσης στο ΑΜΠΕ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ