ΤΕΧΝΙΚΗ / Ελένη Κουγιά

Ελπιδοφόρα τα μηνύματα

  02.04.2012 14:47       1281

Με αφορμή τη διεξαγωγή των Χειμερινών αγώνών συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων Β’ και της Ημερίδας Αστέρι 5, η Ελένη Κουγιά μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ , παραθέτοντας τις εντυπώσεις της.

Η τεχνική σύμβουλος της ΚΟΕ δήλωσε αρκετά ευχαριστημένη με την παρουσία των αθλητριών και τη διοργάνωση ως σύνολο, αφήνοντας πάντα περιθώρια βελτίωσης.

Για την εμφάνιση των κοριτσιών τόνισε: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένη από τις επιδόσεις των αθλητριών. Ήταν σχετικά μία καλή χρονιά. Πρόκειται για τις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες που συμμετέχουν σε επίσημους αγώνες του χειμερινού κύκλου και υπήρξαν ελπιδοφόρα μηνύματα».

Για των αριθμό των αθλητριών σχολίασε: «Ίσως περίμενα κάτι παραπάνω όσον αφορά τη συμμετοχή των σωματείων. Ήταν καλή, αλλά λόγω της εμφάνισης καινούριων σωματείων στην περιφέρεια θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη. Ασφαλώς και τα 101 παιδιά δεν είναι μικρή συμμετοχή. Άλλωστε πέρυσι αγωνίστηκαν 98, επομένως υπήρξε μία μικρή αύξηση. Ίσως όμως, θα περίμενα μία αποτύπωση της ύπαρξης καινούριων σωματείων στους αγώνες».

Για την οργάνωση των αγώνων είπε: «Η διοργάνωση ήταν ικανοποιητική. Το κολυμβητήριο κάλυπτε τις ανάγκες μας, ενώ και το καινούριο πρόγραμμα βαθμολόγησης λειτούργησε, το οποίο και οι κριτές αφομοίωσαν γρήγορα».

Για την εξέλιξη του αθλήματος πρόσθεσε: «Υπάρχει μία πρόοδος. Είχαμε μία καλύτερη παρουσία σε σχέση με πέρυσι, υπήρξε βελτίωση στη βαθμολογία. Ειδικά στις Φιγούρες. Όμως πάντα έχεις περισσότερες προσδοκίες και περιμένεις το κάτι παραπάνω. Αν δεν επιμένεις δεν υπάρχει πρόοδος».

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από τους αγώνες

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος