ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ελπίζει βάσιμα στα πλέι οφ ο Πανιώνιος, 8-1 τον Εθνικό

  10.04.2021 18:19       1009

Μια εύκολη όσο και υπερπολύτιμη νίκη πήρε ο Πανιώνιος, στην έδρα του στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, όπου επικράτησε με 8-1 του Εθνικού, το απόγευμα του Σαββάτου (10/4), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 κατηγορίας Ανδρών.

Με το σημαντικό αυτό τρίποντο η ομάδα του Κώστα Δήμου ανεβαίνει στην 6η θέση της βαθμολογίας, τουλάχιστον προσωρινά, μέχρι να δει το αποτέλεσμα του αγώνα Παλαιό Φάληρο - ΝΟ Χίου (που γίνεται αργότερα) και ελπίζει βάσιμα στη συμμετοχή του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Σε ένα παιχνίδι με αργό ρυθμό, οι κυανέρυθροι της Νέας Σμύρνης, με πολύ καλή άμυνα και τον τερματοφύλακά τους Κώστα Λιμαράκη σε καλή μέρα, περιόρισαν στο ελάχιστο τους αντιπάλους και έφτασαν εύκολα στη νίκη βρίσκοντας επιθετικές λύσεις με όλους τους τρόπους. Πρώτος σκόρερ για τον Πανιώνιο ο Μπαρακάτ (βασική φωτο, Νο 11 άσπρο).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 8-1

Οκτάλεπτα: 0-0, 2-0, 1-0, 5-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Σαλτερής, Μπουζαλάς, Νταλάπας, Σπούνερ, Μπραϊμης 1, Γαβαλάς Σπ. 1, Καλαϊτζής, Ζουρίδης, Αλεξίου, Δήμου Δ. 2, Μπαρακάτ 3, Καπετανάκης 1, Λιμαράκης, Μοσχοβέλης, Κακούνας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γαβαλάς Θ., Γαρδέλης, Καραβιώτης, Τεσάνοβιτς, Βαλιανάτος, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Πρωτοψάλτης, Χονδροκούκης, Πανταζόπουλος 1, Κόχειλας, Ρομπόπουλος, Κατσαγούνος, Κωνσταντόπουλος, Μπελέσης, Μανδαλιός.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Αντζουλάκος

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής