ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Νίκος Κραουνάκης

«Ελπίζω σε ικανοποιητικές επιδόσεις και το 2013»

  09.01.2013 14:31       1033

Ο υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος της κολύμβησης, Νίκος Κραουνάκης, σε συνέντευξη που παρέθεσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, μίλησε για όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή συνάντηση της ΚΟΕ, με θέμα τον προγραμματισμό για το 2013.

«Τα σημαντικότερα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν η προετοιμασία των αθλητών μας και η συμμετοχή τους σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως επίσης και θέματα που αφορούν τις παροχές των αθλητών από την Ομοσπονδία. Κάναμε μία καταγραφή των αιτημάτων των αθλητών και των προπονητών τους, για να δούμε κατά πόσο μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σ’ αυτά που ζητάνε. Βέβαια, δεν μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή με απόλυτη σιγουριά τι θα γίνει, γιατί πρέπει να δούμε πρώτα τον προϋπολογισμό».

Επιπλέον, ο κ. Κραουνάκης έδωσε το δικό του στίγμα για τη νέα χρονιά, δεδομένων των προβλημάτων που ταλανίζουν το χώρο του υγρού στίβου, λέγοντας:

«Πέρσι, παρ’ όλα τα προβλήματα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικές οι επιδόσεις των αθλητών μας. Έτσι και φέτος, ευελπιστώ να δούμε παρόμοια κατάσταση. Επίσης, κάτι που συζητήθηκε και στη συνάντησή μας, είναι το να μπορέσουμε να ανανεώσουμε το επίπεδο των εθνικών μας ομάδων και τους στόχους μας, σε βάθος διετίας, καθώς πολλοί από τους αθλητές μας σήμερα βρίσκονται σε προχωρημένη ηλικία. Καλό θα ήταν σιγά σιγά να αναδειχθούν νέα παιδιά, τα οποία στο μέλλον θα μας χαρίσουν επιτυχίες».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος