ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ

Έμεινε “ζωντανός” ο ΓΣ Περιστερίου, 8-5 τον ΝΟ Χίου Astra Airlines μέσα στο Ιωνικό

  03.05.2019 17:17       829

“Πολύ σκληρός για να πεθάνει” αποδείχθηκε ο ΓΣ Περιστερίου. Η ομάδα του Κώστα Λούδη, που πήγε στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου με το εις βάρος της 2-0 στις νίκες και ήξερε πως αν χάσει στο πρώτο ματς κόντρα στον ΝΟ Χίου Astra Airlines, χανόταν, πέτυχε τελικά μια μεγάλη νίκη και μάλιστα με τρομερή ανατροπή στο νησί της μαστίχας.

Οι Περιστεριώτες νίκησαν με 8-5, μείωσαν σε 2-1 νίκες στη σειρά, έμειναν ολοζώντανοι στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και έχουν το επόμενο παιχνίδι στην έδρα τους στο Περιστέρι, την Κυριακή 5/5 (16:00).

Ο ΝΟ Χίου αιφνιδίασε και προηγήθηκε με 4-0 στις αρχές του δεύτερου οκτάλεπτου, αλλά ο ΓΣΠ επέστρεψε στο ματς και ισοφάρισε 4-4. Οι Χιώτες ξαναπήραν προβάδισμα με 5-4, αλλά στη συνέχεια έπαθαν μπλακ άουτ, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι παίκτες του Λούδη φτάνοντας στη μεγάλη νίκη με το τελικό 8-5.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 5-8

Οκτάλεπτα: 3-0, 1-2, 1-3, 0-3.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines (Γιώργος Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ., Ρουστάμοφ, Τζελάτης 2, Παππάς Κ., Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου 1, Μόκκας, Γδύσης, Γαβαλάς Σπ. 1, Ρούντα, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Κόλλιας 1, Φραγκιαδούλης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ. 1, Γκαρντιγιάν, Σπούνερ 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 2, Κλήμος 3, Φωκάς, Τσαγκάρης, Δαλμάρας.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής