ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ

Εμφατική επικράτηση και ξέσπασμα στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός, 13-7 τη Ραντνίτσκι (pics)

  07.02.2023 18:43       521

Τον χαρακτηρισμό του φαβορί επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ραντνίτσκι, στον μεταξύ τους αγώνα της 7ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 13-7 επί της σερβικής ομάδας, στο Εθνικό κολυμβητήριο  Πειραιά, το απόγευμα της Τρίτης (7/2), πήραν την έκτη τους νίκη σε επτά αγώνες στη φάση των Ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και είναι όλο και πιο κοντά στην εξασφάλιση της πρόκρισης στο Final-8.

Με όπλο και πάλι την εκπληκτική άμυνα, ο Ολυμπιακός μπλόκαρε τα ατού της αντιπάλου και οι παίκτες του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς κυριάρχησαν κι επιθετικά. Είχαν, μάλιστα, ένα ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο, όπου με επί μέρους 5-1 ουσιαστικά "καθάρισαν" το παιχνίδι.

Το 13-7 ήταν τελικά αυτό που σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, οι οποίες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα στο Κραγκούγεβατς (για την 8η αγωνιστική και 1η του β' γύρου).

Πρώτοι σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν οι Μουρίκης και Κολόμβος που είχαν από τρία γκολ.

Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 και των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΑΝΤΝΙΤΣΚΙ 13-7

Οκτάκεπτα: 3-2, 3-3, 5-1, 2-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Φιλίποβιτς, Κολόμβος 3, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς.

ΡΑΝΤΝΙΤΣΚΙ: (Ούρος Στεβάνοβιτς): Ντομποζάνοβ, Μπράνκοβιτς 1, Στανόγεβιτς 1, Γιάνκοβιτς 1, Τσουκ 2, Κόγιτς, Ουκρόπινα, Ποζνάνοβιτς, Πλιέβαντσιτς, Άντιτς, Λούκιτς 1, Βρλιτς 1, Τοντορόβσκι.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής