ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β' ΦΑΣΗ

Εμφατική επικράτηση του ΝΟ Χίου, 7-3 στο Παλαιό Φάληρο

  05.03.2022 18:24       918

Ο ΝΟ Χίου πέτυχε ένα τεράστιο "διπλό" στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του G4 για τη Β' φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η ομάδα της μαστίχας επιβλήθηκε με 7-3 επί του Παλαιού Φαλήρου, μέσα στο Ρέστειο κολυμβητήριο, με εκπληκτική εμφάνιση και σημείωσε τη δεύτερη νίκη της στη Β' φάση (έχει και μια ισοπαλία), φτάνοντας τους 14 βαθμούς, που τον φέρνουν έναν πίσω από τον σημερινό αντίπαλό του.

Με βασικό όπλο την άμυνα, τον τερματοφύλακα Χόλαντ να κάνει σπουδαίες αποκρούσεις και με ηγέτη στην επίθεση τον νεοαποκτηθέντα Μάθιου Χαλατζιάν, οι Χιώτες του Γιώργου Ντόσκα κατάφεραν να αιφνιδιάσουν από του ξεκίνημα τους Φαληριώτες, Προηγήθηκαν με 3-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και στη συνέχεια διατήρησαν τη διαφορά, αυξάνοντάς τη μέχρι το φινάλε στο τελικό 7-3, κόβοντας τη φόρα που είχε πάρει στις τελευταίες αγωνιστικές με τις καλές της εμφανίσεις η ομάδα του Κραβαρίτη.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΝΟ ΧΙΟΥ 3-7

Οκτάλεπτα: 0-3, 1-0, 2-2, 0-2.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Πετρόπουλος, Τζώρτζης, Σέιν, Καλής, Κλήμος 1, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος Γ., Ντε Φρέιτας 1, Χαλυβόπουλος Ιπ. 1, Λιαπάκης, Τσαχιλίδης, Τσαγκάρης, Μητράκης, Κοντονής, Χέλμης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ., Χαλατζιάν 3, Γδύσης, Παππάς Κ. 2, Παππάς Αλ., Κανδιόγλου 1, Χριστοφορίδης, Μαρουλάς, Κόλλιας, Γαβαλάς Ιω., Καρακούρος Ιω., Καρακούρος Μ., Αμπάζης 1.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής