ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εμφατική νίκη του Ολυμπιακού (14-6 τον ΝΟΒ)

  13.05.2021 21:14       777

Επιβλητική ήταν η παρουσία του Ολυμπιακού στο μεγάλο ντέρμπι της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α κατηγορίας γυναικών. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα του Χάρη Παυλίδη επικράτησε με 14-6 της Βουλιαγμένης σε ένα εξ αναβολής αγώνα, με το οποίο ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με 18 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και απέκτησε πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ τα οποία ακολουθούν.

Οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν πλήρεις συνθέσεις. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ. Σκόραραν 11 από τα κορίτσια των νικητών. Από την Βουλιαγμένη ξεχώρισε η Έλενα Ξενάκη με 4 τέρματα.

Στα ημιτελικά των πλέι οφ που αρχίζουν την προσεχή εβδομάδα ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας την Γλυφάδα και τον Εθνικό αντίστοιχα. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 14-6

Τα οκταλεπτα: 4-1, 2-1, 5-3, 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου 1, Αβραμίδου, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Χαλδαίου 1, Βασιλική Πλευρίτου 2, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (προπονήτρια Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Κούλχαας, Ανδρεάδη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 4, Νίνου, Μ. Πάτρα 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου, Κοντονή, Καϊάφα 1, Ε. Πατρα, Καλογεροπούλου, Σάντα.

Διαιτητές: Κουρτίδης-Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ